piektdiena, 2019. gada 22. novembris

Mana dārza sapņu grāmata

Tikai tad, kad piespiedu kārtā esi piesiets pie mājas, vēl vairāk, pie istabas, tu vari saprast, cik tomēr ir labi paņemt pauzīti. Dzert kafiju ar šokolādes desertu un saņemt dāvanas. Teikšu godīgi, par to, ka mums puķu mīļiem nepieciešana sava gada grāmata iedomājos šī gada sākumā, kad nevarēju atrast piemērotu dienasgrāmatu.

Un nu lūk tagad esam tikušas pie divām jaukām grāmatām, dažādām gaumēm:

"Mans dārzs"

http://www.darzaterapija.lv/?fbclid=IwAR2ZH9YJLRYhfqqraS1p-jmOjfUSpx_hBnX9K9C6iOrg0H0_ljjo1M6fJio

"Iestādi savus sapņus"


Pirmo vēl neesmu redzējusi, bet meitenes, kas ir kļuvušas par šīs grāmatas īpašniecēm ir ļoti apmierinātas ar guvumu.

Bet par otro varu pastāstīt jau kā tās īpašniece.

Sākšu ar to, ka mēs visas , neatkarīgi no vecuma, esam tikai sievietes un ļoti mīlam dāvanas, pat ja tās esam pasūtījušas pašas. Paciņu saņēmu tikai stundu atpakaļ un nevaru nociesties, lai nepadalītos ar iespaidiem .



Sakiet ka nav īsta dāvana, sajutos kā ziemassvētkos, kad viss apskatīts var gatavot garšīgu kafiju un ķerties pie skaistā guvuma apskates. 

Sākšu ar to, ka grāmatu ir patīkami paņemt rokā- gaumīgs vāciņš, patīkams materiāls pēc taustes. Man ļoti patīk kabatiņa grāmatas aizmugurē, kur var salikt sēklu paciņas, lai nākošā gadā zinātu, kuras šķirnes ir labākās.


Ir vieta, kur var zīmēt dobes un izveidot augu šķirņu sarakstu, ir lapas kontaktiem un piezīmju sadaļa, kur var pierakstīt noderīgus sīkumus. To visu papildina jaukas atziņas, noderīga informācija un patīkamas fotogrāfijas.

Īsta grāmata - albūms manam dārzam, lai Jūs nebiedē cena, šī grāmata nav veidota kā dienasgrāmata, attiecīgi tā kalpos ilgus gadus un būs īsta dārgumu krātuve. Galvenais visu var ierakstīt vienā vietā, es to nosauktu par DĀRZKOPJA PAVĀRGRĀMATU.  





KATRAM MĒNESIM IR SAVS APZĪMĒJUMS novemris patiesi ir skaisto mirkļu novērtēšanas laiks, kad varam atcerēties vasaru un domāt par pavasari un piezīmēs varam ierakstīt savas velmes, bet pie MANA LIELĀ IEPIRKUMU SARAKSTA varam veidot gribuļu sarakstu, jo pat tad, kad neko vairs nevajag, vienmēr atrodas, kas īpašs, kam dārzā vieta noteikti atradīsies.



1 komentārs:

  1. Arī es sev uzdāvināju šo sapņu grāmatu. Ar nepacietību to gaidu, vēl jo vairāk pēc Jūsu raksta, kad sajutīšu to savās rokās un varēšu sākt pierakstīt savus darbus un sapņus. Lai mums vienmēr ir par ko sapņot un lai neaptrūkstas iedvesma šos sapņus realizēt!

    AtbildētDzēst

Kāpēc HOSTAS

Sākšu savu stāstu ar to, ka tāpat kā daudziem ar vārdu hostas man asociējās gliemežu apgrauztie sabiedriskie apstādījumi. Pirmā brīnumainā s...